2 NORDISKE MESTRE I VEJLE TAEKWONDO KLUB

 

Nordiske Mesterskaber, som blev afholdt i Fredericia lørdag, den 30. januar, var en kanon start på stævnesæsonen i Taekwondo for 2016.

 

225NM2016_Vejle Taekwondo Klub

 

Der var over 350 deltagere fra de 5 nordiske lande, fordelt på 200 kæmpere og over 150 teknikere; og VEJLE TAEKWONDO KLUB var talstærkt repræsenteret.

Udover klubbens udøvere var der fantastisk opbakning fra forældre/søskende, klubkammerater samt diverse klubtrænere og bestyrelsen, der alle var mødt op i Fredericia på denne store dag.

 

Teknikholdet bestod af Dannie Frederiksen, Caroline La Cour, Maria Bendsen og Marvin Hemdrup.

 

Kampholdet bestod af Phi Nguyen (holdinstruktør), Belal Dawoud (instruktør), Mathias Kristensen, Katrine Lønbæk, Mads Lind, Omar Dawoud og Luca Lee.

 

TEKNIK:

 

Caroline La Cour stillede op i team sammen med sine 2 veninder fra landsholdet. De tre piger gjorde det godt og vandt guld. Caroline har dermed vundet titlen som Nordisk Mester – for andet år i træk.

 

Dannie Frederiksen var sidste mand på banen – efter hele dagen at have fungeret som Vejle’s coach. Dannie leverede en god præstation, som sendte ham på en flot 3. plads og dermed gav ham en bronzemedalje med hjem til Vejle.

 

For Marvin Hemdrup var NM et træningsstævne, hvor målet var at komme i finalen. Marvin vidste på forhånd, at hans chancer var begrænsede, da han ikke ville komme til at konkurrere på lige fod med de andre i sin gruppe – de var nemlig alle sammen højere gradueret end ham. Marvin leverede en fantastisk præstation, som sendte ham direkte i finalen, hvor han dog endte uden for medaljerækken.

 

Maria Bendsen var i en stor gruppe, som var stærkt besat af landsholdsudøvere. Maria leverede en flot præstation, som også sendte hende i finalen, hvor hun endte udenfor medaljerækken.

 

 

KAMP:

 

Mads Lind – der ved årets start er rykket op i juniorrækken – fik sat alle sine modstandere til vægs. Mads kæmpede en række flotte kampe - modstanderne kunne intet stille op imod det store Vejle-talent – og vandt suverænt guld.

Mads blev dermed velfortjent Nordisk Mester.

 

Mathias Kristensen – der har holdt en længere pause - var i den grad opsat på at komme i kamp. Han leverede en fantastisk præsentation - var superskarp på banen hele vejen til finalen og fik sat en tyk streg under sit store talent. Mathias måtte desværre se sig slået i en meget tæt finalekamp, hvor hans modstander fik sejren i hus på målstregen. Men det blev til en velfortjent sølvmedalje til Mathias og Vejle.

 

Omar Dawoud leverede også nogle flotte kampe, endte i semifinalen og fik dermed en flot bronzemedalje med hjem.

 

Også Katrine Lønbæk gjorde det godt ved dette års NM - hun kæmpede bravt, nåede til semifinalen - og fik en flot bronzemedalje med hjem.

 

Luca Lee var også i aktion for Vejle ved NM. Der var desværre ikke meget at stille op for den unge Vejle udøver – han kæmpede godt; men konkurrencen var for hård til, at det kunne blive til en medalje. Men erfaringsmæssigt var det en succes.

 

 

Alt i alt endnu en fantastisk dag for Vejle Taekwondo Klub.

 

 

Billedet:

Venstre billede bagest: Caroline og Dannie

Venstre billede forrest: Marvin og Maria

Højre billede fra venstre: Katrine, Omar, Mads, Luca og Mathias.