2 nye Nordiske Mestre i Vejle Taekwondo Klub

Caroline La Cour _Trine Banzon _Vejle Taekwondo Klub _foto Copyright Per La Cour

 

De to klubkammerater, Caroline La Cour og Trine Banzon deltog i januar i de Nordiske Mesterskaber 2015 i Taekwondo Teknik, som fandt sted i Trondheim, Norge.

 

Caroline havde ved sin flotte placering ved DM 2014 direkte kvalificeret sig til De Nordiske Mesterskaber 2015. 

 

Det var Carolines debut med Det Danske Taekwondo Landshold, for hvilken Caroline af landstræner, Kim Nedergaard var udtaget til at stille op i Pair og Individual.

 

I Pair stillede hun op med Gustav Blomquist fra Bornholm; og her fejede de mildest talt de andre hold af banen - endte øverst på skamlen, og kan nu kalde sig Nordiske Mestre.

 

I Individual var Caroline første udøver på gulvet - leverede en overbevisende præstation - lå nr. 1 lige indtil, sidste udøver gik på gulvet, hvorved Caroline blev slået lige nøjagtigt på målstregen.

 

Trine havde fået dispensation til at komme med til De Nordiske Mesterskaber, da det normalt kun er for sortbælter. Trine var udvalgt til at stille op i Team og Individual.

 

I Individual leverede Trine en meget flot præstation i indledende runde og sikrede sig derved en plads i finalen, hvor hun dog endte på en syvendeplads. 

 

I Team stillede Trine op med Emma Rasmussen fra Islev og Nikoline Frølich fra Skive. De tre piger vandt suverænt guldmedaljen og kan dermed også kalde sig Nordiske Mestre.

 

Som ekstra krydderi sørgede det danske hold for, at Danmark ved dette Nordiske Mesterskab blev den  MEST VINDENDE NATION. Så det var en fantastisk start på 2015.

 

 

Billedet: Copyright Per La Cour