5 nye sortbælter i Vejle Taekwondo Klub

 

Dangraduering Juli 2014

 

I forbindelse med DTaF’s årlige sommerlejr blev der også i år afholdt Dan gradueringer.

 

5 fra Vejle Taekwondo Klub deltog – og bestod:

 

Caroline La Cour bestod til 1. Poom (sortbælte under 15 år),

Anne-Sofie Voersaa bestod ligeledes til 1 Poom.

Poom bæltet er et sort bælte for unge under 15 år. Når de fylder 15, byttes det sort/røde bælte uden videre ud med det helt sorte.

Gradueringen er den samme som til sort – blot er det ikke et krav, at de slår/sparker brædder over.

Kristoffer Vulf bestod til 1. Dan.

Det samme gjorde Maria Bendsen Pedersen.

Og Mads Marquart Madsen bestod til 2. Dan, dvs. det andet sorte bælte.

 

Caroline, 12 år, er den yngste i Vejle Taekwondo Klub’s historie, der har fået sort bælte. Hun har trænet Taekwondo i ca. 4 år og er optaget på DTaF’s Udviklingstrup samt på Vejle Taekwondo Klub’s Talent Teknik hold. Desuden er Caroline hjælpeinstruktør i klubben for børn 7-14 år, øvede.

Anne-Sofie er lige fyldt 13 år, har trænet Taekwondo i ca. 4½ år, er på klubbens kamphold og desuden hælpeinstruktør i klubben på begynder kampholdet (7-14 år).

Kristoffer, 16 år, har trænet Taekwondo i 6½ år og er hjælpeinstruktør i klubben for børn 7-14 år, øvede.

Maria, 16 år, har trænet Taekwondo i 5 år, er optaget på DTaF’s Udviklingstrup samt på Vejle Taekwondo Klub’s Talent Teknik hold, og er desuden hjælpeinstruktør i klubben for børn 7-14 år, øvede.

Mads, 18 år, har trænet Taekwondo i 8 år, fik sit første, sorte bælte i 2012, og er instruktør i klubben for børn 9-14 år, begyndere.

 

 

Billedet: Fra venstre: Hold instruktør Jim Mortensen,  Caroline La Cour, Anne-Sofie Voersaa, Kristoffer Vulf, Maria Bendsen Pedersen, Mads Marquart Madsen og chefinstruktør, Tom Jepsen.

Copyright Kirsten Kjær