Bag kulisserne

Logo _Vejle Taekwondo Klub _foto _Kirsten Kjær Copy

Elite arbejdet i Vejle Taekwondo Klub har foreløbigt resulteret i utallige medaljer, både i teknik og kamp samt i år i 5 landsholdskæmpere.

 

Dette kunne ikke lykkes uden den dedikerede ’stab’ af frivillige, der står bag talenterne, og hvis enorme indsats er med til at udvikle dem – og skabe resultater.

 

Bag kulisserne ses:

 

Instruktørerne Camilla, Freddy, Dennis og Belal som trænere af eliteholdene og coaches ved både nationale og internationale stævner.

Bjarne Johansen, Elite Vest, Århus som træner af kamp-eliten.

Carsten - far til landsholdskæmper Emil - som holdleder for kampholdet, hvilket indebærer tilmeldinger, betalinger osv. samt arrangere transport til og deltagelse ved alle stævner.

Formand, Christina som holdleder for teknikholdet – med samme opgaver.

Forældre, der støtter deres egne – og de andres børn – med kørsel til og fra stævner og samlinger.
VTK’s bestyrelse, der arbejder med den administrative del, der bl.a. består i Elite Vejle’s klubudvikling - et stadigt igangværende forløb, nu på 3. år.

Næstformand, holdinstruktør og graduerings berettiget, Flemming som politisk ansvarlig for elitekampholdet overfor Elite Vejle og bestyrelsen, og som desuden – sammen med Christina - deltager i studieture med Elite Vejle i udlandet for her at studere andre klubbers strategier og modeller for talentudvikling, bl.a. med fokus på ungdomsuddannelser.

 

Og netop denne cocktail, sammen med deres målrettethed og vindermentalitet, gør eliteudøverne så attraktive for erhvervslivet.

 

 

Billedet: Copyright Kirsten Kjær