Camilla Bruun NielsenProfil Camillab begyndte sin Taekwondo karriere i Vejle Taekwondo Klub som 11-årig; og det var det tekniske, der hurtigt fangede. Det varede ikke længe, før klubbens teknik træner fik øje på det åbenlyse talent og opmuntrede hende til at gøre mere ved den del af Taekwondo’en.

 

I løbet af de næste 2 år brugte Camilla en stor del af sin fritid på træning – og konkurrence deltagelse. Og resultaterne udeblev da heller ikke. Camilla tog den ene medalje hjem efter den anden og fik efter 4 år en plads på Dansk Taekwondo Forbunds Talent hold.

 

52 guld-, 16 sølv- og 8 bronzemedaljer pryder i dag Camillas hjem. Og 2 sortbælte-grader er det også blevet til indtil videre.

 

Problemer med knæet gjorde desværre, at Camilla måtte stoppe sin karriere som elite udøver. Men det stoppede ikke den gæve vejlenser. Som 17-årig overtog hun klubbens teknikhold.

 

Også som underviser viste Camilla stort talent – og hendes hold overskyggede hurtigt de andre klubbers i vinder positioner. Holdet begyndte under Camillas ledelse at vokse, så der i dag er 2 hold og 23 tilmeldte, hvoraf de 2 er på DTaF’s Junior Udviklingstrup, 1 er på  DTaF’s Bruttotrup/Kadet hold (en del af det Danske Teknik Landshold), og mange flere er godt på vej.

 

Sidste år blev Camilla, nu 20 år, udvalgt til junior talenttræner for Jylland/Fyn. Det er herfra bruttotruppen til landsholdet udtages. Ved Begynder/Øvet Plus Cup i Rødovre sidste år blev hun udnævnt til årets træner. – Og Camilla er stadig den mest vindende i Vejle Taekwondo Klub.

 

172Nr 1 Camilla Bruun Nielsen (bagest Til Højre ) Med Nogle Af Sine Elever Efter Et Stævne - Fotocopyright Kirsten Kjær

Camilla (bagest til højre) med sit teknikhold. Foto copyright Kirsten Kjær