13-årigt stortalent udtaget til EM i Taekwondo

 

187Caroline Og Flemming

 

Caroline La Cour fra Vejle Taekwondo Klub skal sammen med Det Danske Teknik Landshold repræsentere Danmark ved dette års europamesterskaber, der afholdes i Beograd/Serbien i juni.

Her skal Caroline konkurrere i disciplinen synkron.

 

”Jeg er så stolt og glæder mig helt vildt til denne fantastiske oplevelse for livet med landsholdet”, siger en glad Caroline La Cour.

 

Forud for dette europamesterskab går mange timers målrettet og intens træning, bestående af Taekwondo træning, fysisk træning, styrketræning, konditionstræning samt særlig fokus på mentaltræning, kost og hvile.

 

Caroline mestrer i sin unge alder at have en hverdag, hvor hun finder en god balance i skole, venner/veninder og sin sport. Det er en livsstil, hvor kodeordene er vilje, motivation og disciplin.

 

Caroline er meget taknemmelig for den støtte og opbakning, Vejle Taekwondo klub og Elite Vejle har udvist hende, og Caroline vil gøre sit for at repræsentere Danmark og Vejle på bedste vis.

 

”I Vejle Taekwondo Klub er vi stolte over at have en teknik udøver på landsholdet, og at vi nu oven i købet kan sende Caroline af sted til europamesterskabet.

Vi ønsker hende alt mulig held og lykke”, udtaler formanden for Vejle Taekwondo Klub, Flemming H. Jensen.

 

 

 

Billedet: Caroline og Flemming. Copyright Kirsten Kjær