En succesfuld start på efteråret for Vejle Taekwondo Klub

 

Lørdag, den 12. september deltog Vejle Taekwondo Klub’s teknik hold i stævnet, Copenhagen Open med ni deltagere– under ledelse af klubbens teknikchef, Dannie Frederiksen.  

Copenhagen Open _Vejle Taekwondo Klub _billede Copyright Kirsten Kjær

 

Camille La Cour og Marvin Hemdrup stillede for første gang op sammen i mix par og tog guldet hjem.

 

Clara Sofie Lund & Casper Vinding Pedersen hentede begge guldmedaljer hjem til Vejle i deres individuelle grupper.

 

Klubkammeraterne Annesofie FredbergCamille La Cour & Chenette  Vinding Munk stillede op i samme gruppe i kategorien individuel.

Anne Sofie vandt guldCamille vandt sølv og Chenette, som også leverede en flot præstation, endte lige udenfor medaljerækken.

 

Niels Thing gjorde det også supergodt og vandt en velfortjent bronzemedalje i sin gruppe.

 

Marvin Hemdrup stillede  også op i kategorien individuel.  Han fik en 3. plads i semifinalen og endte samlet på en flot 4. plads.

 

Maria Bendtsen var i en meget svær gruppe. Hun leverede en virkelig flot præstation og endte på en 5. plads.

 

For klubbens landsholdsudøver, Caroline La Cour er efteråret en restitutionsperiode op til VM-året 2016; og da hendes ene makker fra landsholdsteam´et ikke ønskede at stille op ved dette stævne, blev det til en gang “banetræning” i kategorien individuel i den hårdeste gruppe ved stævnet, som stort set kun bestod af landholds udøvere, og hvor det var marginaler, der talte.

Caroline leverede en fantastisk præstation, som både levede helt op til hendes egne og ikke mindst landsholdstrænernes forventninger til dette stævne, og hun opnåede en 4. plads, hvilket i denne kategori er en SUPERFLOT placering.

 

Alt i alt en vellykket dag for Vejle Taekwondo Klub,  med klubbens nye trænerteam: Dannie Frederiksen, Kenneth Mortensen & Jesper Pedersen.

 

 

Billedet: Copyright Kirsten Kjær