Guld til Vejle pige ved Hamborg Open 2015 i Taekwondo Teknik.

Caroline La Cour _Vejle Taekwondo Klub _copyright Familien La Cour

 

Caroline La Cour fra Vejle Taekwondo Klub deltog lørdag, den 14. marts i dette internationale stævne, som for tyskerne er et kvalifikationsstævne til EM; så niveauet var selvsagt højt.

 

Dette kunne dog ikke forstyrre Caroline’s mentale ro og vinder præstationer.

 

Hun deltog i  to discipliner: Individuel (piger, 12-14 år) samt Kadet-Synchron=TEAM sammen med  Lærke Kamp Pedersen fra Århus & Ida Axø fra Fredericia. Sammen udgør de 3 piger landsholdets Kadet Team (Synkronhold). Holdet stillede denne gang op for Vejle Taekwondo Klub, og som hold var det deres stævne debut.

 

Alt faldt i hak for det danske trekløver, som mildest talt fejede de tyske konkurrenter af banen - og vandt overlegent guld!

 

I Individuel skete det samme for Caroline. På trods af en kæmpe gruppe på 28 udøvere leverede hun en fantastisk præstation, der sendte hende direkte videre til finalerunden, hvor kun 8 udøvere var tilbage efter indledende- & semifinale runder.

 

Finale runden var meget spændende. Der var tæt løb, hvor det var marginaler, der gjorde forskellen.

Her endte Caroline, som den eneste nye udøver af 4  landsholdskadetter, på en flot 4. plads, kun 0,1 point fra bronze og 0,5 fra sølvet. 

 

Næste  mål for Caroline er Belgien Open i påsken,  EM i Serbien i juni og - hvis alt går planmæssigt - VM til efteråret.

 

 

 

Billedet: Copyright familien La Cour