Den 25. maj var en stor stævnedag for kæmpere og teknikudøvere i Vejle Taekwondo Klub.

 

Der afholdtes både Nordiske Mesterskaber i Finland – og Danish Open i Danmark.

Danish Open Og NM-til -web

Til Nordiske Mesterskaber deltog Emil Lind Sørensen og Marcus Valentin.

 

Junior landsholds kæmper, Emil, –59 kg, vandt guld, og blev dermed Nordiske Mester for 2. år i træk.

Emil vandt med stor overlegenhed alle sine 3 kampe mod henholdsvis Norge, Island og Finland og med de samlede cifre 40-15 til trods for, at Emil blev ”snydt” for 9 point i finalekampen.

Emil er som den eneste Vejle kæmper udtaget til de Europæiske Mesterskaber i dette efterår.

 

Marcus, Junior –63 kg, vandt sølv til årets Nordiske Mesterskaber.

Marcus vandt sin første kamp med 10-7 mod Island. Men i finalekampen tabte han til en stærkere modstander fra Norge – Markus kæmpede bravt og var tæt på guldet.

Og at vinde sølvpokalen er en flot præstation af Markus, da dette er han første år som junior.

 

 

Fra VTK’s teknik-hold deltog 6 til Danish Open i Kolding, et internationalt stævne med deltagelse fra ikke mindre end 9 nationer, bl.a. England,Tyskland, Frankrig & Rusland.

 

De 6 teknikere var Anne-Sofie Voersaa, Caroline La Cour, Magnus Møller, Maria Bendtsen, Oliver Johansen og Sille Hansen. Med som coaches var Camilla Bruun, Christina Bruun og Oliver Johansen.

 

Maria tog sølv hjem i synkron sammen med sit hold fra Esbjerg. Guldet gik til et voksen-hold fra Roskilde, så det må siges at være en flot præstation af Maria og de to fra Esbjerg.

 

Ligeledes i synkron blev det til en 3. plads og dermed bronze til Vejle-pigerne, Sille, Caroline & Anne-Sofie– kun slået af klubkammeraten Maria og hendes hold.

 

Maria leverede også en super præstation i individuel og kom her på en 4. plads, lige udenfor medaljerækken.

 

I den indledende runde i individuel gik Caroline en suveræn Taegeuk og strøg direkte i finalen, hvor hun endte flot på en 5. plads, kun overgået af 3 landsholds-udøvere og en mere erfaren pige fra Hamborg.

 

Oliver, der udover at deltage som coach, også stillede op i individuel poomse viste også flot, teknisk Taekwondo, som gav ham en 5. Plads. Konkurrencen var benhård.

 

Ligeledes i individuel poomse ydede Magnus en flot præstation på trods af, at han var den første på gulvet og kun har deltaget i konkurrencer nogle få gange. Men Magnus kan være stolt at en 6. plads i sin gruppe.

 

 

 

 

Billedet: fra venstre: Maria_Anne-Sofie_Caroline_Sille_Magnus_Marcus_Emil

Copyright: Kirsten Kjær