IMG_2529

 

Nye nordiske mestre i Vejle Taekwondo Klub

Guld til Vejle i Trelleborg

 

Året er næsten lige sparket i gang og Vejle Taekwondo Klub er kommet godt fra start.

 

Klubben havde fire udøvere med til NM i Sverige; søskendeparret Camille og Caroline La Cour stillede op i disciplinen teknik, og inden for disciplinen kamp stillede Vejle Taekwondo Klub med to kæmpere; Julie Frederiksen og Omar Dawoud.

 

Camille La Cour opnåede en flot 2. plads i disciplinen ”individuel”. I kategorien ”pair”, stillede Camille op med træningsmakkeren Victor fra Holbæk og sammen opnåede de sølv med blot 0,7 points op til første pladsen. I disciplinen ”team” gik Camille hele vejen og kan i dag kalde sig nordisk mester. Så alt i alt tre velfortjente medaljer til Camille.

 

Caroline La Cour præsterede også på dagen og kunne tage en bronzemedalje i ”pair” og titlen som nordisk mester i ”team” med hjem – for 3. år i streg.

 

Kæmperen, Julie Frederiksen deltog for første gang i de nordiske mesterskaber og kæmpede i kategorien, kadet -47kg. Julie gik til semifinalen og fik en flot bronzemedalje med hjem, et resultat som ikke kan være andet end godkendt som debutant.

 

Omar Dawoud stillede op i kategorien, kadet -48kg, og havde bl.a. en meget tæt kamp mod en finne, hvor kampen resulterede i en sejr til Omar med et enkelt point. Det tændte ilden hos Omar og da tiden kom til semifinalen besejrede han en svensk udøver med 14-3. Finalekampen kom til at stå mellem to danskere, og efter en intens og spændende kamp kunne Vejle Taekwondo Klub bryste sig af endnu en nordisk mester.

 

 

**

 

Foto: fra venstre: Caroline La Cour, Camille La Cour og Omar Dawoud

Julie Frederiksen var desværre ikke tilstede