Vejle Taekwondo Klub tog mange medaljer hjem ved teknik stævnet ’Talent Cup’ i Fredericia den 4. oktober:

Teknik Holdet_

Guld - Individuel poomse:
Maria Bendsen Pedersen
Caroline La Cour
Annesofie Fredberg
Chenette Munk
Nicoline Vinding Munk

 

Guld - Mix par:
Annesofie Fredberg og Marvin Hemdrup

 

Guld - Synkron:
Niels Ting, Chenette Munk og Nicoline Vinding Munk

 

Guld – Han bon kireugi:
Camille La Cour og Caroline La Cour

Hanbon kireugi kaldes også et-skridts-kamp, hvor angrebet er fast (slag mod hagen) og forsvaret frit – med hånd- og benteknikker, håndlåse, kast og nedtagninger.

Sølv - Individuel poomse:
Camille La Cour
Marvin Hemdrup

 

Sølv - Mix par:
Casper V. Pedersen og Nicoline Vinding Munk

 

Sølv – Han bon kireugi:
Nicoline Vinding Munk og Chenette Munk

Bronze – Individuel poomse:

Niels Ting.

 

Stævne dagen startede med mix par gruppen, hvor Vejle stillede med 2 par ud af 5.

Annesofie og Marvin leverede her en fantastisk præsentation og fik en klar guldmedalje. Nicoline og Casper var i samme gruppe og gav Annesofie og Marvin tæt løb. Deres præsentation gav dem sølvet. 

 

Dernæst var det synkron, hvor holdet fra Vejle, som bestod af Chenette, Niels og Nicoline, satte sig med to flotte runder på første pladsen. 

 

Herefter begyndte drenge gruppen med i alt 8 deltagere, hvor 3 var fra Vejle. Marvin leverede igen en flot indsats og rendte med sølvet, Niels vandt sin første, individuelle medalje (bronze), og Casper kom på en flot fjerde plads. Vinderen af denne gruppe var fra det danske udviklingshold. 

 

Pige gruppen, hvor Chenette repræsenterede Vejle, bestod af 6 deltagere. Chenette sneg sig op foran de 5 andre med to flotte runder. Dette var Chenette’s første, individuelle medalje, som endda blev guld. 

 

Caroline var i en gruppe med i alt 4 deltagere. Hun leverede to kraftfulde serier, og kunne dermed tage guldet om halsen. 

 

Nicoline var oppe imod 2. Hendes ihærdige indsats kunne tydeligt ses på banen, og hun snuppede guldet for næsen af de to andre og vandt dermed endnu en guld medalje til Vejle. 

 

Annesofie og Camille var i en gruppe med 4. Annesofie satte sig sikkert på første pladsen, og Camille, som var til sit allerførste stævne, tog sølvet med hjem. 

 

Maria stillede op i en ny gruppe. Hun leverede to suveræne serier og snuppede guldet foran sine 5 konkurrenter. 

 

Den sidste disciplin var han bon kireugi, hvor Vejle stillede med to hold: Camille og Caroline indtog første pladsen, og Chenette og Nicoline tog sig af sølvet.

 

Vejle Taekwondo Klub’s teknik hold er vokset støt over de seneste år, ikke mindst takket være Camilla Bruun Nielsen, hvis talent og ihærdige indsats for holdet har fået Dansk Taekwondo Forbund til at vælge hende som junior talenttræner for Jylland/Fyn, hvorfra bruttotruppen til landsholdet udtages.

 

 

Billedet:

Bagest fra venstre: Camilla Bruun Nielsen, Kenneth Mortensen, Caroline La Cour, Nicoline Vinding Munk, Chenette Munk, Maria Bendsen Pedersen og formand for Vejle Taekwondo Klub, Christina Bruun Nielsen

Forrest fra venstre: Niels Ting, Marvin Hemdrup, Annesofie Fredberg og Camille La Cour.

Copyright: Camilla Bruun Nielsen.