Vejle Taekwondo Klub’s Teknik hold er i stærk fremgang, både elevmæssigt og medaljemæssigt.

 Talentholdet _Vejle Taekwondo Klub _Copyright Kirsten Kjær

For nyligt blev der holdt audition, hvor kun de mest seriøse talenter blev udtaget til et Talenthold med en træningsform, der sigter mod at højne talenternes niveau endnu mere.

 

Den ugentlige teknik træning er stadig for alle. Og der vil løbende blive holdt audition for nye talenter.

 

Camilla B. Nielsen, som selv er en af de største medalje slugere i VTK, leder træningen for begge hold.

 

Målsætningen for Talentholdet er mere fokus på udvikling, stævnedeltagelse og resultater, både ved danske og internationale stævner - og kræver mere selvtræning og disciplin fra talenternes side, især til de kommende stævner, hvor de fleste snart rykker op i nye grupper både alders- og bæltemæssigt.

 

Drømme KAN gå i opfyldelse – og Talent træningen skal hjælpe atleterne til at nå deres mål.

 

Resultater af den intensive træning har allerede vist sig ved sæsonens første stævne: Begynder/Øvet Cup Rødovre, hvor Vejle holdet på 8 udøvere vendte hjem med 4 x guld: til Marvin Hemdrup, Clara Sofie Lund, Trine Banzon og Maria Bendsen, 5 x sølv: til Rikke Frederiksen og Caroline Lacour i individuel, i Mixpar til Maria og Caroline og i Synkron til Maria, Caroline og Trine samt i Synkron til Rikke, Clara Sofie og Nicoline Munk. Desuden bronze til Nicoline i individuel.

 

Derudover blev VTK den 3. mest vindende klub ved stævnet.

 

De kommende stævner, hvor deltagelsen fra Vejle bliver stor, er Malmö Open, Lomma cup og Challenge cup Belgien.

 

 

Billedet - fra venstre:

Marvin Hemdrup, Camilla Bruun Nielsen, Clara Sofie Lund, Nicoline Munk, Rikke Frederiksen, Caroline Lacour, Trine Banzon og Maria Bendsen.

 

Copyright: Kirsten Kjær